Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jógaközpontok vidéken képes leírás - Jóga.tlap.hu
részletek »

Jógaközpontok vidéken - Jóga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: joga.tlap.hu » Jógaközpontok vidéken
Keresés
Találatok száma - 11 db
Ashtanga jóga - Vác

Ashtanga jóga - Vác

A 2012-ben nyílt váci jógastúdióban a Hatha jóga dinamikus és erőteljes fajtáját az Ashtanga vinyászát gyakorolhatják az érdeklődők. A stúdiót Bocsányi Gábor vezeti, aki a neves Mark Togni tanítványától, Tiffany Fleetwood-Bird-től sajátította el az Ashtanga jógát. A jóga stúdió honlapján megtekinthető az aktuális órarend, a közelgő fontosabb események és a folyamatosan bővül képgaléria is. Többféle havi bérlet közül választhat: 4,8 és 12 alkalmas illetve korlátlan. Ha felkeltettük érdeklődését kérjük látogasson el a jóga stúdió hivatalos weboldalára!

Békéscsaba - Jóga Egyesület

Békéscsaba - Jóga Egyesület

'A Jóga tudomány - test, az elme, a tudat és a lélek tudománya. A jóga a bölcsesség és a megismerés tanítása, melyet ősidőktől fogva nagy jógik és risik adtak át az emberiségnek és bár földrajzi származási helye India, mégis univerzális, mindenütt érvényes, örök tudás.

Debreceni Jógaegyesület

Debreceni Jógaegyesület

A Debreceni Jógaegyesület az egyik legelső egyesületek közé tartozik. Két helyszínen is folynak a jógaoktatások és a jógatanfolyamok. Óráinkon lehetőség van felnőtt és gyermek jógaórákon is részt venni. A jóga segít abban, hogy jobb közérzeted, jobb koncentrációd legen és, hogy kiegyensúlyozott maradj. Segítségével a mindennapi akadályokat könnyebben veheted és még az alakod is csinosodik. Ismerd meg önmagad és kerülj harmóniába! A jógagyakorlatokat a megfelelő légzési technikákkal alkalmazva lecsendesedik elméd és feltöltődsz energiával. A jógaórákon való részvétellel növeled fizikai állóképességed is. Minden évben nyári jógatáborokat szervezünk nagyon szép helyeken.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Dunakeszi Jóga és Gyógytorna Stúdió

Dunakeszi Jóga és Gyógytorna Stúdió

Jóga a mindennapi életben rendszer - E tudományosan felépített mesteri rendszert - a test, a tudat és a lélek ősi tudományát - Paramhans Swami Maheshwarananda kifejezetten a mai kor emberének fejlesztette ki az autentikus jógahagyományokra építve. E holisztikus rendszer alkalmazásával elérhetjük a testi, lelki, spirituális és társadalmi egészséget, harmóniát. Ajánlásokat tartalmaz arra nézve, hogyan érhetjük el lelki egyensúlyunkat, a spirituális harmóniát, hogyan tisztíthatjuk meg és integrálhatjuk különböző tudatszintjeinket, melyek együttes célja valódi Isteni Önvalónk felismerése.

Életegyensúly alapítvány - Jógaközpont Pécsett

Életegyensúly alapítvány - Jógaközpont Pécsett

Az alapítvány az emberek egészségi állapotának a javítását, testi, lelki, szellemi fejlődésüket, ismereti és önismereti tudásuk növelését, valamint a tudatos életvezetés megismertetését tűzi ki alapvető célul, továbbá a természetgyógyászat, illetve az orvostudomány eredményeit felhasználó egészségmegőrző, betegségkezelő eljárások támogatását. A Kaya Kalp Jóga legfőbb előnye, hogy az öregedési folyamatokat megállítja. Segítségével megtanuljuk, hogyan vezessük le a belső feszültséget.

Gyulai Jóga Stúdió - Gyula

Gyulai Jóga Stúdió - Gyula

Jógázz te is Gyula központjában! Teljes testet átmozgató, Fit jóga órák, valamint kifejezetten a rövidült, feszes izmok nyújtására alkalmas Stretching órák várnak! Jóga Gyula belvárosában. A jóga órákon teljesen kezdők, újrakezdők és a már régebb óta jógázók is részt vehetnek. A teljesen kezdők számára a gyakorlatok kivitelezésében azok könnyített verziói segítenek. A stretching órákon is bárki részt vehet, hajlékonyságától függetlenül, hisz mindenki csak a saját határainak megfelelő mértékig dolgozik! A stretching során hosszabb ideig vagyunk benne egy-egy nyújtó gyakorlatban, így az izmok nyújtása még hatékonyabb.

Himalája Jóga Tradíció - Miskolc

Himalája Jóga Tradíció - Miskolc

A Himalájai Tradíció a spirituális tudás töretlen folyama, amely a himalájai barlangkolostorokban élő nagyszerű bölcsektől származik. A hagyomány kapcsolódik Maitréja Buddhához is, és ősi kapcsolata van a kereszténységgel, ami lehetővé teszi, hogy mind a nyugati és keleti kultúrákban továbböröklődjön a jóga e hagyományvonala.

Jóga és Jógaterápia Maglód

Jóga és Jógaterápia Maglód

Metz Judit masszázs szalonja Maglódon várja a masszíroztatni vágyó klienseket. Ha az ügyfélnek kényelmesebb, akkor házhoz is kimegy masszírozni, vagy ha egy szállodában tartózkodik, akkor oda. Több féle masszázs közül lehet választani: fiatalító-, talp-, gyógy- és méregtelenítő-, manager- illetve thai masszázs. Lehet kérni gépi masszírozást, vagy kézi köpölyözést. Masszázs után ingyenesen használható a gerincnyújtó gép és a vibromasszázs gép is. Foglalhat időpontot on-line is a honlapon lévő űrlappal!

Jógakuckó - Pécs

Jógakuckó - Pécs

1998 óta oktatok jógát (ETKA jóga, Hatha jóga) Pécsett és élek magam is egyre inkább a jóga törvényei szerint. 2006 óta pedig a Himalájai Tradicionális Jóga szellemében, a himalájai guru-láncolat tanítványaként élem életem és folytatom jógaoktatói tevékenységem. A jóga órákon kívül életmódtáborokban, életmód klubbokban szeretném átadni tapasztalataimat és segíteni mindazoknak, akik szeretnének egészségesen és békességben, nyugalomban élni.

Hirdetés
Stílus Jóga és Torna Stúdió Debrecen

Stílus Jóga és Torna Stúdió Debrecen

Debrecen első női torna és jóga stúdiójának honlapján a különféle női tornák, jógatanfolyamok, intim és terhestornák leírásai találhatóak időpontokkal és az oktatók bemutatkozásaival. Honlapunkon ezen felül receptleírások, a tornastúdióban készült képgaléria és az árusított bio- és kozmetikai termékekről is olvashatnak.

Thai Jóga masszázs - Szeged

Thai Jóga masszázs - Szeged

A holisztikus szemléletű, test-szellem-lélek láthatatlan kölcsönhatásán alapuló thai egészségfilozófiának szerves része a több száz éves múltra visszatekintő thai jóga és masszázs. A tradicionális thai masszázs úgynevezett száraz masszázs, a masszőr a vendéget egy kényelmes ruhán keresztül kezeli anélkül, hogy krémet vagy olajt használna. Az energiacsatornákra hat, nem csak az izmokra. Azzal a szemlélettel végzi a masszázst, amely szerint bármilyen problémáról legyen is szó, az nem egyszerűen valamely rész betegsége, hanem az egésznek a diszharmóniája. A test minden részére úgy tekint, mint amely szerves kapcsolatban áll az összes többivel, valamint egy sokkal nagyobb organizmussal, a természettel. Ennek a holisztikus megközelítésnek következményeként a thai masszázs többnyire két, de akár három óra hosszát is tarthat, mivel ez idő alatt a masszőr a vendég teljes testét átdolgozza, minden testrészén, energiapályáján végigmegy, és nem csupán valamely problémás résszel foglalkozik. A tenyerén kívül használja a könyökét, alkarját, hüvelykjét, térdét, talpát is a kezelés során.

Tuti menü